Sobre nosaltres

 "Mas del Vilà" és una marca de productes de l'oli de molt alta qualitat i els seus derivats, amb seu a Vinyols i els Arcs, comarca del Baix camp. Al propi "Mas" es conreen l'olivera i l'avellana des de fa molts anys. També fruites, verdures i horta de temporada.

Collita Olives

 A través d'aquesta web "Mas del Vilà" us oferim productes de collita pròpia i d'altres coses amb la col·laboració dels Vivers J.M. Vidal i el Molí d'Oli Mallafré de Riudoms.

  

Una mica d'Història

Tot i que la història del "Mas del Vilà" és llarga i molt interessant, aquest projecte de marca comença quan la Montse i el Josep Maria decideixen moldre les olives de la collita pròpia per separat i envasar amb la marca "Mas del Vilà". La collita del 2012 va ser la primera i tot un éxit d'acceptació entre els consumidors. Mica en mica hem anat incorporant altres productes derivats de l'oli i l'olivera.

De tota manera els orígens es remunten cap a finals dels anys 1920, quan els besavis ja van obrir una botiga d'Olis i sabons del Baix Camp, el.laborats per ells mateixos a la Gran Vía de Barcelona.

Olis i Sabons, Barcelona 1930

On Som 

No disposem de botiga física i comercialitzem exclusivament OnLine. Els recursos que estalviem, els repercutim directament en el preu per tal d'oferir productes de molta qualitat a un preu molt raonable.

El Mas i el magatzem es troben a Tarragona des d'on podem distribuir a tot el territori Nacional i Andorra.

A la carretera de Riudoms s/n de VINYOLS I ELS ARCS E-43391 (Tarragona)

  

Els Nostres Clients 

Els nostres clients són persones a qui els agrada l'oli d'oliva d'alta qualitat i que busquen productes directes de productors artesans. "Mas del Vilà" vol convertir-se en un projecte empresarial on productors i clients conformen una gran família.