Sobre nosaltres

Al "Mas del Vilà" som productors i elaboradors d'oli d'oliva varietat arbequina. També us oferim altres productes de la terra seleccionats acuradament i tractats o elaborats de forma tradicional a la pròpia finca o bé per petits productors artesanals de la nostra confiança. El "Mas del Vilà" es troba a Vinyols i els Arcs, al centre de la comarca del Baix camp. Al propi "Mas" es conreen l'olivera i l'avellana des de generacions. A través dels nostres col·laboradors, també us oferim altres coses bones com formatge artesanal de del Pallars Sobirà, les herbes medicinals del Parc Natural del Alt Pirineu, la sal de Gerri i moltes coses més.

   

Una mica d'Història

Tot i que la història del "Mas del Vilà" és més llarga, aquest projecte comença a l'any 2011 quan la Montse i el Josep Maria decideixen moldre directament les olives prèviament seleccionades de la collita i envasar l'oli resultant sota la marca "Mas del Vilà". La collita del 2012 va ser la primera i tot un éxit d'acceptació entre els consumidors. Mica en mica hem anat incorporant altres productes derivats de l'oli, de l'olivera i de proximitat.

Els orígens de tot plegat es remunten cap a finals dels anys 1920, quan els besavis ja van obrir una botiga d'Olis i Sabons del Baix Camp, el.laborats per ells mateixos a la Gran Vía de Barcelona. Més tard, cap als 1940 la familia es va traslladar a fer-se càrrec del colmado Nogués a l'avinguda Gaudí també de la ciutat de Barcelona. Aquest colmado va ser molt conegut durant els anys de postguerra degut a la gran quantitat de productes que s'hi podien trobar i per les constants i esperades promocions.

Olis i Sabons, Barcelona 1930

Olis i sabons Massó-Vidal                                       Colmado Nogués-Claveguera

On Som 

No disposem de botiga física i comercialitzem exclusivament OnLine a través d'aquesta web. Preferim destinar els pocs recursos de que disposem, a la gestió diària del Mas, a la relació amb clients i proveïdors. Per tal d'oferir productes amb personalitat i de molta qualitat a un preu molt raonable. Així també ajudem a que petits productors i col·laboradors tinguin accés i presencia a la xarxa.

El Mas es troba a Vinyols i els Arcs (Baix Camp) des d'on podem distribuir a tot el País, a Andorra i a on ens demaneu.

Mas del Vilà, Carretera de Riudoms (TV3103) s/n, 43391-VINYOLS I ELS ARCS (Tarragona)

  

Els Nostres Clients 

Els nostres clients són persones a qui els agrada l'oli d'oliva d'alta qualitat i que busquen productes directes de productors artesans. "Mas del Vilà" és un projecte empresarial basat en la confiança mútua i a on productors i clients conformen una gran equip.

Els Nostres Hastags Favorits son:

#Proximitat   #Km0  #ConsumEstrategic  #FetaCasa

Citeu-los sempre en els vostres posts i Twits a les xarxes