Olis i Sabons des del 1929

Al "Mas del Vilà" som productors i elaboradors d'Oli d'Oliva Verge Extra i Sabó Natural Tradicional. En aquesta botiga exclusivament OnLine, també incorporem altres productes artesanals de productors de confiança. El nostre Mas està ubicat al terme municipal de Vinyols i els Arcs, al centre de la comarca del Baix Camp. Al Mas del Vilà s'hi conreen l'olivera,  l'avellana i l'ametlla des de fa molts anys i generacions.

L'any 1929 coincidint amb l'Exposició Universal de Barcelona, els nostres besavis paterns Pere Massó Gaudí i Teresa Vidal Benach (els podeu veure a lo foto), ja van obrir una botiga d'olis i sabons a la Gran Via de Barcelona. Aquesta va ser la primera botiga a on es va vendre oli i sabó del Baix Camp d'elaboració artesanal a la ciutat de Barcelona. Anys més tard, es va obrir un altre botiga a l'Av. de Gaudí de la mateixa ciutat. Entre tant els altres avis, els Vidal-Gispert conrreiaven i tenien cura de les oliveres i la horta del "Mas Vilà" a Vinyols i els Arcs.

L' any 2011, més de vuitanta anys més tard, la Montse i en Josep Maria, en record de tots i especialment del Ton Vidal Mas (El Vilà) i la Maria Gispert Masip; seguim conreant els olivers de la finca de Vinyols que ells tant estimaven. Així doncs tot recuperant la tradició familiar, vam decidir donar un pas més i moldre directament les olives del propi Mas per fer-ne un Oli Extra Verge de gran qualitat.  El resultat és l'oli que aquí us presentem i que s'envasa amb la marca comercial "MAS del VILÀ".  La collita del 2012 va ser la primera d'aquesta nova etapa i tot un èxit d'acceptació entre els nostres clients d'arreu. De mica en mica, s'han anat incorporant altres productes derivats de l'oli d'oliva, l'olivera i també altres productes artesanals de proximitat i d'absoluta confiança.

Tasteu i gaudiu al màxim d'uns productes d'alta qualitat i fets totalment de forma tradicional !!

aceites y jabones

Compra amb tota la Confiança, Seguretat, Garantia i Comoditat.

#sostenibilitat  #cosesdecasa  #proximitat  #Km0  #Olinou

Les ressenyes i referències són importants per a nosaltres, ens ajuden a millorar dia a dia. Us agrairem que deixeu la vostra, és molt ràpid i fàcil.

Gràcies.

Feu Click aquí per deixar una ressenya

Seguiu-nos a Facebook

  • Lliurament

    Lliurament Express en 24/48h.

  • Contacte

    Truqueu-nos o utilitzeu el servei de whatssup i parlem.

  • Formes de Pagament

    Acceptem la majoria de targetes i també PayPal.

Dades Identificatives

La societat titular de la website www.masdelvila.cat és "Norau 1990, SL" amb CIF: B55578165, inscrita al Registre Mercantil de Tarragona al llibre 2700 F-202 Fulla T44439 amb domicili a la Carretera a Riudoms s/n 43391 de VINYOLS I ELS ARCS.