Sobre nosaltres

Al "Mas del Vilà" som productors i elaboradors d'Oli d'Oliva de la varietat Arbequina. A la nostra botiga exclusivament OnLine, també us oferim altres productes de la terra seleccionats acuradament i tractats o elaborats, de forma tradicional. El "Mas del Vilà" es troba a Vinyols i els Arcs, al centre de la comarca del Baix camp. Al propi "Mas" la familia Vidal i els seus hereus conreem l'olivera i l'avellana des de fa generacions. A través dels nostres col·laboradors de confiança, també us oferim altres coses bones que ens agraden com formatge artesanal de del Pallars Sobirà, les herbes medicinals del Parc Natural del Alt Pirineu, la sal de Gerri, Pates de Muntanya, Mels 100% naturals i moltes altres coses més.

   

Una mica d'Història

Tot i que la història del "Mas del Vilà" és més llarga, aquest projecte comença a l'any 2011 quan la Montse i el Josep Maria decideixen moldre directament les olives prèviament seleccionades de la collita pròpia del mas i envasar l'oli resultant sota la marca "Mas del Vilà".

Els orígens de tot plegat es remunten cap a finals dels anys 1920, coincidint amb l'Exposició Universal de Barcelona, els nostres besavis paterns Pere Massó Gaudí i Teresa Vidal Benach (els podeu veure a lo foto), ja van obrir una botiga d'olis i sabons a la Gran Via de Barcelona. Aquesta va ser la primera botiga a on es va vendre oli i sabó del Baix Camp d'elaboració artesanal a la ciutat de Barcelona. Anys més tard, cap als 1940 la familia es va traslladar a fer-se càrrec del "Colmado Nogués" a l'avinguda Gaudí de la mateixa ciutat. Aquest colmado va ser molt conegut durant els anys de postguerra degut a la gran quantitat de productes que s'hi podien trobar i per les constants i esperades promocions. En paral·l a tot aixó els Vidal-Gispert conreaven i tenien cura de les oliveres del "Mas Vilà" de Vinyols.

L' any 2011, més de vuitanta anys més tard, Montse i Josep Maria, en record de tots ells i en especial del Ton Vidal Mas (El Vilà) i la Maria Gispert Masip; seguim conreant els olivers de la finca de Vinyols que ells tant estimaven. Així doncs tot recuperant la tradició familiar, vam decidir donar un pas més i moldre directament les olives del propi Mas per fer-ne un Oli Extra Verge de gran qualitat.  El resultat és l'oli que aquí us presentem i que s'envasa amb la marca comercial "MAS del VILÀ".  

La collita del 2012 va ser la primera d'aquesta nova etapa i tot un èxit d'acceptació entre els nostres clients d'arreu. De mica en mica, s'han anat incorporant altres productes derivats de l'oli d'oliva, l'olivera i també altres productes artesanals de proximitat i d'absoluta confiança.

Olis i Sabons, Barcelona 1930

Olis i sabons Massó-Vidal                                       Colmado Nogués-Claveguera

On Som 

No disposem de botiga física i comercialitzem exclusivament OnLine a través d'aquesta web. Preferim destinar els recursos de que disposem, a la gestió diària del Mas, a la relació amb clients i proveïdors. Per tal d'oferir productes amb personalitat i de molta qualitat a un preu molt raonable. Així també ajudem a que petits productors i col·laboradors tinguin accés i presencia a la xarxa. Tot i així podeu fer-nos una visita quan us convingui o recollir la vostra compra directament.

El Mas es troba a Vinyols i els Arcs (Baix Camp) des d'on podem distribuir a tot el País, a Andorra i a on ens demaneu.

Mas del Vilà, Carretera de Riudoms (TV3103) s/n, 43391-VINYOLS I ELS ARCS (Tarragona)

  

Els Nostres Clients 

Els nostres clients són persones a qui els agrada l'oli d'oliva d'alta qualitat i que busquen productes directes de productors artesans. "Mas del Vilà" és un projecte empresarial basat en la confiança mútua i a on productors i clients conformen una gran equip.

Els Nostres Hastags Favorits son:

#Proximitat  #Sostenibilitat #ConsumEstrategic #FetaCasa #CosesdeCasa #OliNou

Citeu-los sempre en els vostres posts i Twits a les xarxes