Whatsup Chat

Sobre nosaltres

Al "Mas del Vilà" som productors i elaboradors d'Oli d'Oliva de la varietat Arbequina. A la nostra botiga exclusivament OnLine, també us oferim altres productes de la terra seleccionats acuradament i tractats o elaborats, de forma tradicional. El "Mas del Vilà" es troba a Vinyols i els Arcs, al centre de la comarca del Baix camp. Al propi "Mas" es conreen l'olivera i l'avellana des de fa generacions. A través dels nostres col·laboradors de confiança, també us oferim altres coses bones que ens agraden com formatge artesanal de del Pallars Sobirà, les herbes medicinals del Parc Natural del Alt Pirineu, la sal de Gerri, Pates de Muntanya i moltes altres coses més.

   

Una mica d'Història

Tot i que la història del "Mas del Vilà" és més llarga, aquest projecte comença a l'any 2011 quan la Montse i el Josep Maria decideixen moldre directament les olives prèviament seleccionades de la collita pròpia del mas i envasar l'oli resultant sota la marca "Mas del Vilà". La collita del 2012 va ser la primera i tot un éxit d'acceptació entre els consumidors. De mica en mica hem anat incorporant altres productes derivats de l'oli, de l'olivera i tambe altres artesanals de proximitat.

Els orígens de tot plegat es remunten cap a finals dels anys 1920, quan els besavis ja van obrir una botiga d'Olis i Sabons del Baix Camp, el.laborats per ells mateixos a la Gran Vía de Barcelona. Més tard, cap als 1940 la familia es va traslladar a fer-se càrrec del "Colmado Nogués" a l'avinguda Gaudí de la mateixa ciutat. Aquest colmado va ser molt conegut durant els anys de postguerra degut a la gran quantitat de productes que s'hi podien trobar i per les constants i esperades promocions.

Olis i Sabons, Barcelona 1930

Olis i sabons Massó-Vidal                                       Colmado Nogués-Claveguera

On Som 

No disposem de botiga física i comercialitzem exclusivament OnLine a través d'aquesta web. Preferim destinar els recursos de que disposem, a la gestió diària del Mas, a la relació amb clients i proveïdors. Per tal d'oferir productes amb personalitat i de molta qualitat a un preu molt raonable. Així també ajudem a que petits productors i col·laboradors tinguin accés i presencia a la xarxa. Tot i així podeu fer-nos una visita quan us convingui o recollir la vostra compra directament.

El Mas es troba a Vinyols i els Arcs (Baix Camp) des d'on podem distribuir a tot el País, a Andorra i a on ens demaneu.

Mas del Vilà, Carretera de Riudoms (TV3103) s/n, 43391-VINYOLS I ELS ARCS (Tarragona)

  

Els Nostres Clients 

Els nostres clients són persones a qui els agrada l'oli d'oliva d'alta qualitat i que busquen productes directes de productors artesans. "Mas del Vilà" és un projecte empresarial basat en la confiança mútua i a on productors i clients conformen una gran equip.

Els Nostres Hastags Favorits son:

#Proximitat   #Km0  #ConsumEstrategic  #FetaCasa #CosesdeCasa

Citeu-los sempre en els vostres posts i Twits a les xarxes