Pagament Segur i Encriptació SSL

Aquesta website es segura i està validada i certificada per una autoritat d'homologació oficial, per això disposem del certificat SSL emès per DigiCert, Inc. (USA).

Oferim Sistemes de Pagament amb Passarel·les Segures

En aquesta botiga OnLine utilitzem les passarel·les de pagament de REDESÝS del BANCO SANTANDER. Això ens permet acceptar pagaments segurs amb tot tipus de targetes de crèdit i dèbit. Aquestes plataformes d'autenticació de targetes i els seus titulars en temps real compleix amb els esquemes de seguretat definits per les principals marques internacionals per pagaments en entorns virtuals (American Express, Verified by Visa i MasterCard SecureCode).

Totes les seves dades són processades directament a través de les corresponents passarel·les de pagament segur, la nostra empresa no té cap tipus d'accés a aquestes.

 

         

Altres Mètodes de Pagament:

Com a alternativa, si ho prefereix en el moment de la compra podrà seleccionar l'opció de pagament per Transferència Bancària i se li indicarà el número de compte a on transferir l'import de la seva compra, en aquest casos l'enviament es demora habitualment 2 dies aproximadament.

Si vostè decideix fer el pagament amb la modalitat de Contra-reemborsament, aquesta un cost de gestió del 5,5% de l'import total de la comanda amb un mínim de 5,64 Eur que serà cobrat pel propi servei de Missatgeria en el moment del lliurament.