Pagament Segur

Oferim Sistemes de Pagament amb Passarel·les Segures

En aquesta botiga OnLine utilitzem les passarel·les de pagament de ING Direct i de PayPal, això ens permet acceptar pagaments segurs amb tot tipus de targetes de crèdit i dèbit en aquest site. Aquestes plataformes d'autenticació de targetes i els seus titulars en temps real compleix amb els esquemes de seguretat definits per les principals marques internacionals per pagaments en entorns virtuals (American Express, Verified by Visa i MasterCard SecureCode).

Tots els seus dades són processades directament a través de les corresponents passarel·les de pagament segur, la nostra empresa no té cap tipus d'accés a aquests.

 

 ING Direct 

American express

 

Altres Mètodes de Pagament:

Com a alternativa, si ho prefereix en el moment de la compra podrà seleccionar l'opció de pagament per Transferència Bancària i se li indicarà el número de compte a on transferir l'import de la seva compra, en aquest casos l'enviament es demora habitualment 2 dies aproximadament.

Si vostè decideix fer el pagament amb la modalitat de Contra-reemborsament, aquesta un cost de gestió del 5,5% de l'import total de la comanda amb un mínim de 5,64 Eur que serà cobrat pel propi servei de Missatgeria en el moment del lliurament.